De 10 bud for MONTAGEbureauet

1. Arbejdsklima for MONTAGEbureauet. Succes for medarbejdere og Montagebureauet afhænger af, at der er et godt arbejdsklima. Derfor har alle dagligt ansvaret for at skabe og fastholde et godt arbejdsklima.

2. Kunden hos MONTAGEbureauet. Du skal gøre, hvad du kan for, at kunden går ud ad døren med positive tanker om besøget. Ofte er det de små ting, der gør udslaget. Opfat også din arbejds-kollega i næste led som din kunde. Giv din kollega mindst lige så god service.

3. Service hos MONTAGEbureauet. Den gode service overfor kollegaer eller kunder er sjældent mere tidskrævende end den dårlige service, så hvorfor ikke lægge ud med den gode.

4. Nysgerrighed og initiativ hos MONTAGEbureauet. Succes hænger sammen med, at du er nysgerrig, så du konstant søger at gøre tingene bedre. Søg efter løsninger i og uden for MONTAGEbureauet.

5. Fejl hos MONTAGEbureauet. Det er en god leveregel aldrig at gentage den samme fejl og altid rette opståede fejl med det samme.

6. Svære ting hos MONTAGEbureauet. Det er professionelt, hvis du kan få svære ting til at være lette i samarbejde med dine kollegaer.